Dræn tunen. Hak rødløget, kapersen og slikærterne. Bland tunen, hytteosten, rødløget, kapersen og slikærterne. Smag til med salt og peber. Pynt med avocado og radiser.
TIP Tilsæt smagsnuancer, for eksempel æbler, karry eller sennep. Server rustikt landbrød, knækbrød eller rugbrød til.
Energi: 426 kJ (pr. 100 g) / 102 kcal (pr. 100 g) Protein: 44 E % (12 g pr.100 g) Fedt: 37 E % (4 g pr.100 g) Kulhydrat: 19 E % (5 g pr.100 g) |
Fedtstoffer | |
Mættede fedtsyre (g/100 g) | 1,14 |
Monoumættede fedtsyre (g/100 g) | 2,42 |
Polyumættede fedtsyre (g/100 g) | 0,49 |
Div. indeks | |
Kostfibre (g/100 g) | 1,46 |
Sukkerarter (g/100 g) | 1,41 |
Vand (g/100 g) | 78,27 |
Vitaminer og mineraler | |
A-vitamin (RE/100 g) | 203,70 |
Niacin (B3) (mg/100 g) | 4,84 |
B6 (mg/100 g) | 0,18 |
B12 (μg/100 g) | 1,03 |
C-vitamin (mg/100 g) | 8,59 |
D-vitamin (μg/100 g) | 0,94 |
E-vitamin (aTE/100 g) | 0,74 |
K-vitamin (μg/100 g) | 3,30 |
Calcium (mg/100 g) | 63,79 |
Jern (mg/100 g) | 0,87 |