Pisk æg, mælk, sukker og salt sammen. Tilsæt yoghurt eller kærnemælk, havregryn, speltmel og bagepulver og pisk det hele godt sammen. Tilsæt mandler og hytteost. Varm lidt olie på en pande ved middel varme.
Steg små pandekager på panden – de skal have ca. 1-2 minutter på hver side alt efter hvor tykke du laver dem.
Server varme fx med lidt honning eller ahornsirup og blåbær. Pandekagerne er også gode med avokado, lidt røget fisk eller skinke og et drys frisk purløg over– fx som frokost eller mellemmåltid.
TIP Du kan tilsætte lidt proteinpulver, så bliver pandekagerne endnu mere proteinholdige og gode som snack eller mellemmåltid efter træning!
Hele portionen Energi: 4130 kJ/983 kcal Protein: 19 E% (45 g) Fedt: 38 E% (42 g) Kulhydrat: 43 E% (103 g) | Pr. pandekage Energi: 344 kJ/82 kcal Protein: 19 E% (4 g) Fedt: 38 E% (4 g) Kulhydrat: 43 E% (9 g) |