Ledige pladser fra 10. august og frem 📝 Tilmeld dig lige her
logo_2016
search-button
Navn:

Kyllingebryst

Kort beskrivelse:
TopBilledeOpskrift:
50_Kyllingbryst_2017
Portion:

til 1 person

Ingredienser:

200 g kyllingebryst

100 g pastabånd fuldkorn

½ dl pesto (lav dig egen pesto)

80 g butterbeans (rig på protein, fibre, jern og B-vitamin)

30 g slikærter

1 stk forårsløg

3 stk radiser

Fremgangsmåde:

Butterbeans sættes i blød i minimum 12 timer inden brug. Kog butterbeans i 25 minutter. Snit slikærterne, forårsløget og radiserne fint. Kog pastabånd i ti minutter. Steg kyllingebrystet seks minutter på hver side. Bland pastabåndene med pesto. Pynt retten med slikærterne, forårsløget og radiserne.

Energi: 936 kJ (pr. 100 g) / 223 kcal (pr. 100 g)
Protein: 23 E % (13 g pr.100 g)
Fedt: 44 E % (11 g pr.100 g)
Kulhydrat: 33 E % (18 g pr.100 g)
 


Fedtstoffer  
Mættede fedtsyre (g/100 g) 1,08 
Monoumættede fedtsyre (g/100 g) 4,72
Polyumættede fedtsyre (g/100 g) 2,27 


Div. indeks  
Kostfibre (g/100 g)  3,29 
Sukkerarter (g/100 g) 0,79 
Vand (g/100 g) 54,48


Vitaminer og mineraler  
A-vitamin (RE/100 g) 81,95 
Niacin (B3) (mg/100 g) 4,48
B6 (mg/100 g) 0,21 
B12 (μg/100 g) 0,19 
C-vitamin (mg/100 g) 6,94
D-vitamin (μg/100 g) 0,08
E-vitamin (aTE/100 g) 1,51 
K-vitamin (μg/100 g) 1,72 


Calcium (mg/100 g)  41,89 
Jern (mg/100 g) 1,55
 

 

Kommentarer

Kommentarer: