Butterbeans sættes i blød i minimum 12 timer inden brug. Kog butterbeans i 25 minutter. Snit slikærterne, forårsløget og radiserne fint. Kog pastabånd i ti minutter. Steg kyllingebrystet seks minutter på hver side. Bland pastabåndene med pesto. Pynt retten med slikærterne, forårsløget og radiserne.
Energi: 936 kJ (pr. 100 g) / 223 kcal (pr. 100 g) Protein: 23 E % (13 g pr.100 g) Fedt: 44 E % (11 g pr.100 g) Kulhydrat: 33 E % (18 g pr.100 g) |
Fedtstoffer | |
Mættede fedtsyre (g/100 g) | 1,08 |
Monoumættede fedtsyre (g/100 g) | 4,72 |
Polyumættede fedtsyre (g/100 g) | 2,27 |
Div. indeks | |
Kostfibre (g/100 g) | 3,29 |
Sukkerarter (g/100 g) | 0,79 |
Vand (g/100 g) | 54,48 |
Vitaminer og mineraler | |
A-vitamin (RE/100 g) | 81,95 |
Niacin (B3) (mg/100 g) | 4,48 |
B6 (mg/100 g) | 0,21 |
B12 (μg/100 g) | 0,19 |
C-vitamin (mg/100 g) | 6,94 |
D-vitamin (μg/100 g) | 0,08 |
E-vitamin (aTE/100 g) | 1,51 |
K-vitamin (μg/100 g) | 1,72 |
Calcium (mg/100 g) | 41,89 |
Jern (mg/100 g) | 1,55 |