Ledige pladser fra 10. august og frem 📝 Tilmeld dig lige her
logo_2016
search-button
Navn:

Svinemørbrad i fløde

Kort beskrivelse:
TopBilledeOpskrift:
50_Svindemorbrad_2017
Portion:

til 1 person

Ingredienser:
  • 200 g svinemørbrad
  • 3,5 dl fløde 38%
  • 100 g champignon (rig på B-vitamin, jern og jod)
  • 2 stk løg
  • ½ dl perlebyg
  • 200 g savoykål (rig på C-vitamin, B-vitaminer, jern, fosfor og fibre)
  • Salt og peber
Fremgangsmåde:

Rens champignonen. Skyl savoykålet. Snit champignonen, løget og savojkålet. Kog perlebygen i 15 minutter. Brun svinemørbraden og steg den færdig på panden ved lavere varme. Rist løget og champignonen. Hæld fløden ved og lad det reduceres til cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Rist savoykålet og bland med den kogte perlebyg. Skær mørbraden i passende stykker. Hæld saucen over og server perlebyggen på siden.

TIP Server med bacon til. 

Energi: 446 kJ (pr. 100 g) / 107 kcal (pr. 100 g)
Protein: 26 E % (7 g pr.100 g)
Fedt: 45 E % (6 g pr.100 g)
Kulhydrat: 29 E % (8 g pr.100 g)
 


Fedtstoffer  
Mættede fedtsyre (g/100 g) 3,35 
Monoumættede fedtsyre (g/100 g) 1,60
Polyumættede fedtsyre (g/100 g) 0,25


Div. indeks  
Kostfibre (g/100 g)  2,06 
Sukkerarter (g/100 g) 1,82 
Vand (g/100 g) 78,93 


Vitaminer og mineraler  
A-vitamin (RE/100 g) 53,47 
Niacin (B3) (mg/100 g) 1,68
B6 (mg/100 g) 0,20 
B12 (μg/100 g) 0,20 
C-vitamin (mg/100 g) 16,20
D-vitamin (μg/100 g) 0,17
E-vitamin (aTE/100 g) 0,16 
K-vitamin (μg/100 g) 0,10 


Calcium (mg/100 g)  25,63
Jern (mg/100 g) 0,56
 

 

Kommentarer

Kommentarer: