Ledige pladser fra 10. august og frem 📝 Tilmeld dig lige her
logo_2016
search-button
Navn:

Pasta med rejer, skyr, ærter og dild

Kort beskrivelse:
TopBilledeOpskrift:
31_PastaRejer_2017
Portion:

til 1 person

Ingredienser:
  • 200 g fuldkorns pasta
  • 150 g grønne ærter, frost
  • 2 forårsløg
  • 200 g rejer i lage
  • 1 dl skyr
  • 1 spsk. hakket persille
  • 1 spsk. hakket dild
  • ½ fed hvidløg
  • 1-2 spsk. citronsaft
  • ½-1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
Fremgangsmåde:

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken og afdryp i et dørslag. Dræn rejerne for lagen. Rens og snit forårsløgene i tynde ringe og afdryp rejerne i en si. Bland skyr med hakket dild, hakket persille, hakket hvidløg og smag til med citronsaft, salt og peber.

Vend pastaen med ærter, forårsløg, rejer og skyr-dressingen. Server lun eller afkølet.

 

Energi: 4277 kJ/1018 kcal
Protein: 29 E % (72 g)
Fedt: 10 E % (11 g)
Kulhydrat: 61 E % (155 g)
 

Kommentarer

Kommentarer: