Bland 5-kornsblandingen, grove havregryn, græskarkernerne, mandlerne og hasselnødderne med lys sirup. Sørg for siruppen bliver jævnt fordelt, samt müslien ligger i et tyndt lag. Varm det i forvarmet ovn i ti minutter ved 175 °C. Rør i det undervejs. Müslien afkøles. Skær dadlerne i mindre stykker. Knæk chokoladen i små stykker. Bland tranebærerne, dadlerne og chokoladen i müslien.
Opbevares til tætsluttende beholder for ikke at blive blød.
TIP Brug andre tørrede frugter og bær.
Energi: 1940 kJ (pr. 100 g) / 463 kcal (pr. 100 g) Protein: 10 E % (11 g pr.100 g) Fedt: 44 E % (23 g pr.100 g) Kulhydrat: 46 E % (55 g pr.100 g) |
Fedtstoffer | |
Mættede fedtsyre (g/100 g) | 3,42 |
Monoumættede fedtsyre (g/100 g) | 13,39 |
Polyumættede fedtsyre (g/100 g) | 5,05 |
Div. indeks | |
Kostfibre (g/100 g) | 6,13 |
Sukkerarter (g/100 g) | 15,66 |
Vand (g/100 g) | 6,23 |
Vitaminer og mineraler | |
A-vitamin (RE/100 g) | 7,43 |
Niacin (B3) (mg/100 g) | 1,53 |
B6 (mg/100 g) | 0,18 |
B12 (μg/100 g) | 0 |
C-vitamin (mg/100 g) | 1,46 |
D-vitamin (μg/100 g) | 0 |
E-vitamin (aTE/100 g) | 9,04 |
K-vitamin (μg/100 g) | 0,70 |
Calcium (mg/100 g) | 104,73 |
Jern (mg/100 g) | 3,21 |