Tænd ovnen på 180 grader.
Smuldr rugbrødet fint og rist det gyldent på en tør pande sammen med de hakkede nødder. Tilsæt müsli, havregryn, rosiner og kokosmel og rist videre i et par minutter og hæld det i en skål. Smelt honning og smør på panden ved lav varme. Når det er smeltet sammen vendes det med müsli-blandingen i skålen.
Hæld massen i en form i passende størrelse beklædt med bagepapir og bag müsli-blandingen i 20 minutter ved 180 grader midt i ovnen. Afkøl og skær i passende stykker.
TIP Du kan efterfølgende dyppe müslibarernes bund i smeltet chokolade. Du kan tilsætte ca. 30 g neutralt smagende eller kakao-proteinpulver til opskriften.
Energi pr. bar: 470 kJ/112 kcal Protein: (uden tilsat proteinpulver): 5 E% (1,4 g) Fedt: 26 E% (3,4 g) Kulhydrat: 69 E% (18,5 g) |