Kog quinoaen i ti minutter. Rist spinaten på panden. Snit peberfrugten og løget og rist det på panden. Skær broccolien i små stykker. Læg quinoaen, spinaten, peberfrugten, løget og broccolien i tærtebunden. Pisk æg med salt, peber og fløden. Hæld det i tærtebunden og drys med osten.
Bages i forvarmet ovn i 15 minutter ved 175 °C.
TIP Du kan bruge butterdej i stedet for mørdej. Drys eventuelt med revet cheddar.
Energi: 902 kJ (pr. 100 g) / 215 kcal (pr. 100 g) Protein: 11 E % (6 g pr.100 g) Fedt: 55 E % (13 g pr.100 g) Kulhydrat: 34 E % (19 g pr.100 g) |
Fedtstoffer | |
Mættede fedtsyre (g/100 g) | 7,09 |
Monoumættede fedtsyre (g/100 g) | 3,67 |
Polyumættede fedtsyre (g/100 g) | 1,18 |
Div. indeks | |
Kostfibre (g/100 g) | 1,85 |
Sukkerarter (g/100 g) | 2,67 |
Vand (g/100 g) | 60,55 |
Vitaminer og mineraler | |
A-vitamin (RE/100 g) | 206,87 |
Niacin (B3) (mg/100 g) | 0,58 |
B6 (mg/100 g) | 0,14 |
B12 (μg/100 g) | 0,42 |
C-vitamin (mg/100 g) | 29,77 |
D-vitamin (μg/100 g) | 0,49 |
E-vitamin (aTE/100 g) | 1,52 |
K-vitamin (μg/100 g) | 124,06 |
Calcium (mg/100 g) | 49,87 |
Jern (mg/100 g) | 1,77 |