Fyldt kyllingebryst
Couscous
Appelsin salat
Tænd ovnen på 180 grader.
Hak de soltørrede tomater og oliven. Hak hvidløget fint og vend med soltørret tomat, oliven og smuldret feta. Skær en ”lomme” i siden af kyllingebrystet og fyld den med fyldet. Krydr det fyldte kyllingebryst udenpå med salt og peber. Bages i ovnen i ca. 20-30 minutter til det er gennemstegt. Lav tilbehøret imens.
Kog cous cous efter anvisningen på pakken – brug bouillon for ekstra smag. Afkøl lidt og vend med hakket persille og smag til med lidt salt.
Skræl appelsinen og skær i skiver. Drys med mynte eller persille, olivenolie, vineddike og salt og peber.
Anret kyllingebrystet med cous cous, skyr og appelsinsalat og server straks.
Energi: 4860 kJ/1157 kcal Protein: 26 E % (74 g) Fedt: 31 E % (39 g) Kulhydrat: 43 E % (124 g) |