Frittata
Tomatsalat
Skræl og skær kartoffel i små tern og skyl godt under rindende vand. Tør ternene i køkkenrulle eller rent viskestykke. Pil løget og hak det fint. Hak chili fint. Varm olivenolien i en pande og steg kartoffel og løg i ca. 10 minutter – under omrøring. Tilsæt finthakket chili det sidste minuts tid. Tilsæt røde kidney bønner og rør rundt.
Pisk æg med salt og peber og skru op for varmen på panden. Hæld æggeblandingen over grøntsagerne og skru ned igen til svag varme. Læg låg på panden (brug alternativt en tallerken) og bag frittataen færdig – til æggemassen er stivnet på toppen. Du kan evt. sætte panden i ovnen med grillfunktionen tændt hvis toppen ikke bliver helt bagt færdig. Lav salaten imens den bager færdig.
Skyl og skær cherrytomater og forårsløg. Vend med skyllet, groft hakket persille, balsamico og olivenolie. Smag til med salt og peber.
Anret frittata med salaten ovenpå og spis med rugbrød til.
Energi: 4180 kJ/995 kcal Protein: 18 E % (44 g) Fedt: 31 E % (35 g) Kulhydrat: 51 E % (112 g) |