Fiskefrikadeller
Ristet blomkål
Urteremoulade
Riv gulerod og knoldselleri på rivejern. Hak blomkål, drueagurk og kapers groft. Bland alle ingredienser sammen til en grov urteremoulade. Smag til med salt og citron. Sæt på køl indtil den skal spises.
Rør fiskefarsen med dild og persille. Varm en pande op til middel varme med lidt olie og steg fiskefrikadellerne i ca. 5 minutter op hver side. De er færdige, når de ”puster” sig lidt op og giver efter når du trykker på dem. Tjek evt. om de er gennemstegt ved at skære en igennem. Hold evt. fiskefrikadellerne varme i ovnen ved ca. 100 grader mens resten tilberedes.
Skyl blomkål godt og pluk til mindre buketter. Varm olien i en pande eller lille gryde. Rist karry af i olien i ca. 1 minut – må ikke brænde på. Rist blomkål i ca. 5 minutter.
Anret fiskefrikadeller med urteremoulade, rugbrød, og ristet blomkål. Server med skyllede radiser og citronbåde til at dryppe over fiskefrikadellerne.
TIP Du kan lave en større portion fiskefrikadeller og gemme resten til madpakken eller til fryseren.
Energi: 4235 kJ/1008 kcal |