Tænd ovnen på 190 grader.
Pisk æg og sukker luftigt og ”hvidt” med en elpisker eller i røremaskine. Tilsæt kanel, kardemomme, vaniljesukker og havregryn og vend forsigtigt rundt i dejen. Mos bananerne med en gaffel og tilsæt sammen med mælk. Rør hvedemel med bagepulver og rør i dejen. Tilsæt til sidst hakket chokolade, hakkede dadler og hakkede hasselnødder og rør godt rundt. Fyld dejen i muffinsforme – fyldes kun ca. 2/3. Bag kagerne midt i ovnen ved 190 grader i ca. 30 minutter. Tjek om de er færdige ved at stikke i midten af dem med en spids urtekniv. Hvis kniven kommer ud ren, er de færdige. Afkøl på bagerist.
Hele portionen Energi: 10508 kJ/2502 kcal Protein: 10 E % (65 g) Fedt: 27 E % (76 g) Kulhydrat: 63 E % (376 g) | Pr. stk. Energi: 700 kJ/167 kcal Protein: 10 E % (4,5 g) Fedt: 27 E % (5 g) Kulhydrat: 63 E % (25 g) |