Skræl rodfrugterne og kog dem. Hæld vandet fra og mos dem med smørret og mælken. Smag til med salt og peber. Skær baconen i små stykker og . Snit løgene. Rist herefter baconen og løgene, og dryp det af, så fedtet render af. Vend kyllingehjerterne i rugmel og rist dem på panden i cirka 12 minutter.
Energi: 486 kJ (pr. 100 g) / 116 kcal (pr. 100 g) Protein: 23 E % (7 g pr.100 g) Fedt: 50 E % (7 g pr.100 g) Kulhydrat: 27 E % (8 g pr.100 g) |
Fedtstoffer | |
Mættede fedtsyre (g/100 g) | 2,79 |
Monoumættede fedtsyre (g/100 g) | 2,05 |
Polyumættede fedtsyre (g/100 g) | 1,06 |
Div. indeks | |
Kostfibre (g/100 g) | 1,49 |
Sukkerarter (g/100 g) | 2,53 |
Vand (g/100 g) | 71,26 |
Vitaminer og mineraler | |
A-vitamin (RE/100 g) | 20,93 |
Niacin (B3) (mg/100 g) | 2,09 |
B6 (mg/100 g) | 0,15 |
B12 (μg/100 g) | 1,86 |
C-vitamin (mg/100 g) | 7,12 |
D-vitamin (μg/100 g) | 0,07 |
E-vitamin (aTE/100 g) | 0,32 |
K-vitamin (μg/100 g) | 6,17 |
Calcium (mg/100 g) | 24,0 |
Jern (mg/100 g) | 1,78 |