Ingredienser

til 1 person

 

  • 2 æg
  • Salt og peber
  • 1 tsk. olivenolie
     
  • 100 g spinat (frost)
  • ½ løg
  • 1 tsk. olie
  • Salt og peber
     
  • 150 g hvide bønner på dåse eller anden type bønner med højt proteinindhold
  • 100 g rugbrød

 

Fremgangsmåde

Pisk æg med salt og peber og stil til side.

Pil og hak løget og varm olien i en lille kasserolle eller pande ved medium varme. Steg løget et par minutter og tilsæt spinaten. Tilsæt bønnerne når spinaten er varmet igennem og varm yderligere et par minutter – smag til med salt og peber. Mens bønnerne varmes igennem laver du æggene.

Varm en pande op med olien til scrambled eggs. Panden skal være meget varm (dog ikke rygende) inden du hælder det piskede æg på. Vend godt rundt indtil det er stegt færdig. Server æg med spinat og bønner samt rugbrød.


Energi: 3240 kJ/771 kcal

Protein: 19 E% (36 g)

Fedt: 32 E% (27 g)

Kulhydrat: 49 E% (93 g)