
Ingredienser
til 1 person
- 2 stk. kyllingebryst (ca. 300 g)
- Lidt salt
- Friskkværnet peber
- 1 tsk. olivenolie
- 4 skiver parmaskinke
- 1 tomat
- 1 avokado
- ½ rødløg
- 4 salatblade
- 2 grove burgerboller
- 4 spsk. færdig tomatsalsa (gerne med chili)
- 1-2 spsk. salatmayonaise
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.
Skær kyllingebrysterne igennem på langs, så du får 4 tynde skiver kylling. Drys med salt og friskkværnet peber.
Varm olien på en pande og steg parmaskinke sprød i olien – et par minutter på hver side. Læg parmaskinken
på køkkenrulle.
Steg kyllingen på panden efter parmaskinken, ca. 3-5 minutter på hver side – eller til den er gennemstegt.
Du kan også grille kyllingen. Skær imens tomat, avokado og rødløg i skiver og skyl salaten. Varm bollerne i ovnen eller på en brødrister et par minutter.
Byg dine burgere med salatmayonaise, salsa, grønt og kylling og spis straks – gerne American Style med begge hænder og køkkenrulle indenfor rækkevidde!
TIP Du kan marinere kyllingen i 2 spsk. soja eller Teriyaki marinade ½-1 time, inden du steger eller griller den. Da får kyllingen mere smag og bliver også lidt mere mør
Energi: 5010 kJ/1193 kcal
Protein: 29 E % (86 g)
Fedt: 37 E % (51 g)
Kulhydrat: 34 E % (91