Info
Vores køkken tilbyder varierede og sunde måltider, fra morgenbuffet til aftensmad. Alle måltider tilbydes i buffetform med et bredt udvalg, som også kan nydes i vores spisesal sammen med højskoleeleverne. Prisen for måltider fremgår af de næste slides.
Morgenmad
Hver dag kl. 7.15- 7.45
60 DKK pr. person
Skyr, mælk, havrefras, cornflakes, hjemmelavet mysli, grove og fint havregryn, rosiner, kanel, sukker.
Hjemmebagt brød og rugbrød, smør, marmelade, honning og ost.
Kaffe, the ad lib. Under morgenmaden
Hel frisk frugt
Vi serverer også laktosefri mælk og havredrik
Brunch
Lørdag og søndag: 10.30 – 12.00.
90 DKK pr. person
Hjemmebagt brød
Smør, marmelade, peanutbutter, honning,
2 slags pålæg, 2 slags ost og hertil grønt.
3 slag skåret frugt 1 slags kage.
1 slags varm æg og 1 slags varmt kød.
Kaffe og the ad lib. samt 1 slags saft eller juice.
Skyr, mælk, havrefras, cornflakes, hjemmelavet mysli, havregryn, rosiner, kanel, sukker og sirup.
Frokost
Mandag til fredag: 12.00-12.45
90 DKK pr. person
Frokost er en varm ret med tilhørende kulhydrat og salat. Menuen varierer mellem danske og udenlandske retter og der er altid 2 dage om ugen hvor vi serverer vegetarisk menu.
Aftensmad
Mandag til fredag: 17.30- 18.15
75 DKK pr. person
Aftensmaden i hverdagen er næsten altid et koldt bord som indeholder:
Hjemmebagt rugbrød med smør.
Æg, fisk, 3-4 slags pålæg.
Ostebræt.
Hjemmelavede dressinger, tilhørende til de enkelte slags pålæg.
Tilbehør af frisk grønt og hjemmelavet syltet produkter.
Aftensmad
Lørdag og søndag: 17.30 -18.15
90 DKK person
Aftensmaden i weekenden er en varm ret med tilhørende kulhydrat og salat. Menuen varierer mellem danske og udenlandske retter.