Ingredienser

til 1 person

  • 3 dl skyr neutral (rig på protein)
  • ½ dl hjemmelavet müsli

 

Fremgangsmåde

Müslien fordeles over skyren.

TIP Tilsæt andre smagsnuancer, for eksempel kanel, lakridspulver eller vanilje.


Energi: 370 kJ (pr. 100 g) / 88 kcal (pr. 100 g)

Protein: 17 E % (4 g pr.100 g)

Fedt: 40 E % (4 g pr.100 g)

Kulhydrat: 33 E % (8 g pr.100 g)

 

 

Fedtstoffer   
Mættede fedtsyre (g/100 g)  0,46 
Monoumættede fedtsyre (g/100 g)  1,02
Polyumættede fedtsyre (g/100 g)  4,40 

 

Div. indeks   
Kostfibre (g/100 g)   0,46 
Sukkerarter (g/100 g)  4,43 
Vand (g/100 g)  74,34 

 

Vitaminer og mineraler   
A-vitamin (RE/100 g)  0,58 
Niacin (B3) (mg/100 g)  0,12 
B6 (mg/100 g) 
B12 (μg/100 g) 
C-vitamin (mg/100 g)  0,12
D-vitamin (μg/100 g)  0
E-vitamin (aTE/100 g)  0,71 
K-vitamin (μg/100 g)  0,06 

 

Calcium (mg/100 g)   106,83 
Jern (mg/100 g)  0,25