Ingredienser

giver ca. 20 müslibarer

 

  • 2 skiver rugbrød
  • 1 dl groft hakkede nødder (fx mandler og/eller hasselnødder)
  • 2 dl færdig müsli uden sukker
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl rosiner
  • ½ dl kokosmel
  • 2 dl honning
  • 30 g smør

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader.
Smuldr rugbrødet fint og rist det gyldent på en tør pande sammen med de hakkede nødder. Tilsæt müsli, havregryn, rosiner og kokosmel og rist videre i et par minutter og hæld det i en skål. Smelt honning og smør på panden ved lav varme. Når det er smeltet sammen vendes det med müsli-blandingen i skålen.

Hæld massen i en form i passende størrelse beklædt med bagepapir og bag müsli-blandingen i 20 minutter ved 180 grader midt i ovnen. Afkøl og skær i passende stykker.

TIP Du kan efterfølgende dyppe müslibarernes bund i smeltet chokolade. Du kan tilsætte ca. 30 g neutralt smagende eller kakao-proteinpulver til opskriften.


Energi pr. bar: 470 kJ/112 kcal

Protein: (uden tilsat proteinpulver): 5 E% (1,4 g)

Fedt: 26 E% (3,4 g)

Kulhydrat: 69 E% (18,5 g)