Gå til Aalborg Sportshøjskole forside

Video8.png VideoFrankrig

Lordag3maj  Højskolerens dag - Åbent hus
Kom til skolens åbent hus - Lørdag den 3. maj i tidsrummet fra 12.00 - 16.00. Tilmeld dig her

22-02-2012
Morgensamling om asylpolitik og praksis
Ved dagens morgensamlingen gæstede DFUNK (Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk) Aalborg Sportshøjskole
DFUNK gav eleverne et indblik i, hvordan den danske og europæiske asylpolitik er skruet sammen. Oplægget gav undervejs anledning til nogle rigtig gode diskussioner eleverne imellem og efterlod lidt stof til eftertanke til resten af dagen. Tak til DFUNK for et supergodt oplæg og tak til "panelet" for aktiv, engageret og medlevende deltagelse og mange rigtig gode indspark!

IMAG0703.jpg  IMAG0704.jpg

FaktaIndhold_1.gif
NavnIkon  Navn
Håndbold (speciale A fag, sportsakademiet)
HvornårIkon

Hvornår / Næste indtag

• 17. august 2014 (18 uger)
  • 26. oktober 2014 (8 uger)
  • 16. august 2015 (18 uger)
  • 25. oktober 2015 (8 uger)

VarighedIkon Varighed
8 eller 18 uger
* Husk at håndboldlinien kun udbydes på efterårsholdet

Men du har mulighed for håndbold i foråret som
speciale B
BeslagtedeIkon Beslægtede uddannelse
DHF's divisionstræner-uddannelse som håndboldtræner på Aalborg Sportshøjskoles trænerakademi
KravIkon

Krav
Du skal være fyldt 17½ år ved kursusstart – og være indstillet på målrettet at udvikle dig fagligt og personligt. Idrætsbaggrund er en stor fordel. Du skal have mindst 21 undervisningstimer ugentligt. Der er mødepligt til al undervisning, også undervisning i “bred almen karakter”.

BoIkon Bopæl og faciliteter
Du skal bo på værelser med én, to eller tre studerende. Se mere her
VejledningIkon Vejledning
Der er personlig vejledning under hele højskoleopholdet
DokomentationIkon Dokumentation
Efter gennemført ophold får du et højskolebevis.
StudieturIkon Obligatoriske Studieture

Adventure til Sydfrankrig (efteråret)
som er fyldt med uforglemmelige oplevelser og du får på alle måder prøvet kræfter med aktiviteter, som du ikke har prøvet før. Sammen udforsker vi den rå natur, og du vil blandt andet blive præsenteret for Rafting, Rapelling, Caveing og Klippeklatring, foruden en pragtfuld fælles kanotur.

Hvornår: ca. uge 35-36 (efteråret)
Pris: ca. 5.000 DKK
OkonomiIkon

Indmeldelsesgebyr
1.600 DKK dækker en velkomstpakke samt en Insights profil, som du modtager i løbet af dit ophold.

Ugepris
1.475 DKK pr. uge i enten 8 og 18 uger incl. kost, logi, undervisning og weekender

Fagkonto

• 18 uger: 1.500 DKK
  • 8 uger: 1.000 DKK

(der må yderligere påregnes udgifter til bøger)

Emneuger

Der er ca. 3 emneuger pr. skoleår og afhængig af dit valg ligger prisen mellem 0-1.000 DKK pr. uge.

Læs mere om økonomien på sportsakademiet
*højskoleopholdet er ikke SU berettiget

Tilmeld sportsakademiet

UnderviserIndhold_1.gif
 KimJensenStor.jpgKarenBrodsgaardStor.jpg

Kim Jensen
Mangeårig assisterende landstræner for Dame-A landsholdet. Kontakt mig her

Karen Brødsgaard
Dobbelt OL-guldvinder med Dame-A landsholdet.
Kontakt mig her

SamarbejdeIndhold_1.gif

DHF.gif

badmintontræner